U bent hier: Home DETOX

DETOX

Ontgiften: help lever en nieren een handje

ONTGIFTEN

Onvermijdelijk krijgt ons lichaam gifstoffen naar binnen, speciaal in onze vervuilende maatschappij. Lever en nieren zijn er om deze gifstoffen te verwijderen. Maar in een welvaartsstaat maken deze organen overwerk, evenals nog meer systemen, zoals het lymfesysteem.

Veel mensen voelen zich te vaak moe en futloos. Als er ook nog overgewicht is wordt het voor ons lichaam te moeilijk om alle onnodige stoffen en gif te verwijderen.

De overtollige stoffen willen toch het lichaam uit. We kunnen last krijgen van huidproblemen of erg vaak verkouden zijn. het lichaam zoekt namelijk wegen om de overtollige stoffen uit te scheiden. Er zijn manieren om het lichaam te helpen ontgiften. Bepaalde groenten en fruit helpen hiermee. Je kunt speciale detox sappen maken en drinken. Ook bijvoorbeeld detox pads helpen. Detox pads zijn er voor je voeten, omdat juist de uiteinden van het lichaam een ophoping van gifstoffen hebben.Daarnaast hebben we het Detox Voetenbad

DETOX VOETENBAD

Hoe werkt een detox voetenbad? Door het licht zoute water wordt een minimale stroom geleid.De stroom is op hetzelfde niveau als de energie in ons lichaam. Door het overwerk wat ons lichaam moet verrichten is de energie vaak wat minder geworden. Door toevoer van een beetje extra energie via de voeten in het voetenbad, wordt de bloeddoorstroming  beter. Door een betere bloeddoorstroming gaan de organen wat beter werken. De betere bloeddoorstroming is te zien op foto's van benen voor en ná het voetenbad.

Meer gevoelige mensen voelen tijdens het voetenbad dan ook tintelingen in hun voeten, benen, toto soms aan de heupen toe. Maar ook als je niets voelt, zal je bloed doorstroming toch beter werken.Dat het water vies wordt is eigenlijk maar een bijzaak. er ontstaat sowieso een reactie in het water doordat er een stroom door heen wordt geleidt.Het water beval al zout en andere stoffen. Er ontstaan chemische reacties.Als er geen voeten in het bad zitten kleurt het water ook al oranje.

Bij verschillende mensen krijgt het water een verschillende kleur. Het is waar dat het water na een kuur minder vies en donker is dan aan het begin van een kuur.

Meer informatie..

Bio-Energiser BLOG

Detox Voetenbad

Ontgiften

Vragen

-