U bent hier: Home GOUD

GOUD

Goud heeft al sinds Alexander de Grote zijn waarde behouden. goud wordt steeds schaarser. Goud wordt toegepast in technische en medische apparaten en toestellen. Ook is de goudvoorraad in de aarde uiteindelijk beperkt. Zorg voor je eigen Goud!

Stel je eens voor dat je zou besluiten om je leven ergens anders opnieuw te beginnen. Dat je je lief in een ver vreemd land gevonden hebt, of dat je uit idealistische overwegingen wilt leren overleven in een ander werelddeel. Maar ja, je bent tóch een westerling en je wilt een beetje zekerheid voor als het na 10 jaar of 15 jaar niet meer zo gaat als je wilt. Je besluit om wat voor de zekerheid wat geld hier achter te houden.

Je weet al dat je je geld beter niet op bankrekening of spaarrekening kunt zetten, want is dat wel betrouwbaar over een periode van 10, 15 of 20 jaar? Beter is het om je geld in een kluist te doen. Maar ja wat is je geld dan nog waard? Eigenlijk is het niet moeilijk om te beslissen om je geld in te wisselen voor goud. In ieder geval heb je dan later nog waarde, mocht het allemaal misgaan, of als je door ziekte of heimwee gedwongen zou zijn om terug te keren. Hetzelfde is waar als je gewoon in Nederland of Belgié woont. Kun je wat geld sparen, zet het dan snel om in goud. Goud wordt steeds schaarser. zorg voor je eigen voorraadje goud..

Goudkaartjes Blog

Goud als betaalmiddel

Goudkaartje

Goudkaartjes Informatie

(In afwachting van nieuwe website)

-