U bent hier: Home HOBBY

HOBBY

Een hobby kan heel belangrijk zijn voor je welzijn. Mijn hobby is aquarelleren.

Hobby

Het is mooi als je baan je roeping is. Helaas moeten veel mensen puur voor het geld werken, zonder veel voldoening. Hun roeping, of datgene waarvoor ze leven kunnen ze alleen in hun vrije tijd tot uiting brengen. Soms is het vrijwilligerswerk, de voetbalclub of een hobby. Geef er je hart en ziel aan , want het is heel belangrijk voor je welzijn.

Mijn hobby is aquarelleren.

Toveren met Aquarel Blog

Ik ben in 2009 begonnen met aquarel schilderen. Ik was op een cursus geweest bij Carla Kennes in Alpen (NB). Ik wist meteen dat het dit was wat ik wilde. Verder ben ik grotendeels autodidact, hoewel ik wel veel boeken gelezen heb en video's over aquarel gezien heb. Ik wil vooral aan mensen laten zien dat aquarelleren een soort toveren is. Het is leuk, je kunt met kleuren spelen en het papier en de verf verrassen je altijd weer met wat eruit komt. Natuurlijk wil je met de tijd beter worden. Maar ik vind het belangrijk dat mensen hun angst laten vallen en gewoon plezier kunnen hebben in het spelen met water en verf.

Bloemen

Luchten

Bomen

Dieren

Toveren

Toveren met Aquarel Video Cursus

De cursus laat je zien hoe je luchten, bomen en winterlandschappen kunt schilderen. Iedereen kan het! inclusief een e-book met aanwijzingen en een e-book met inspirerende foto's met luchten, bomen en winterlandschappen.

Op het blog Toveren met Aquarel kun je drie van de acht video's gratis bekijken.

-